onsdag 14 december 2011

Bakslag till julen

Hej på er!

Nu har det gått några veckor igen och vi är fortfarande kvar i Sydamerika. Här går det väldigt segt kan jag lova, vi kommer troligen inte att kunna åka hem som planerat på nyårsafton heller. Allt stänger här 23/12 och öppnar åter efter nyår och vi har inte fått ut vår dotters papper som behövs för att kunna åka hem. Vi längtar hem nåt så otroligt och detta är verkligen tungt. Det är tur att vi har vår dotter som livar upp stämningen, vi har haft sån tur som fått världens underbaraste dotter.




Vi passar på att göra så mycket som möjligt här och eftersom det är väldigt billigt det mesta så unnar vi oss ganska bra. Dessa smaskiga menyer är svåra att motstå. Tänk att ha såna barnvänliga lekställen där man kan äta, fika och leka som de har här.



Oreo kakor som är så dyra hemma i Sverige kostar 7 kr här nere. Samma paket som kostar 27kr hemma. Undrar hur många paket vi har ätit:) Oreoglass är en favorit här bland många. Synd att det inte går så bra att baka i vår gasolugn med enbart värme underfrån.

Nä, nu ska vi besöka Burger King och försöka få lite smaker hemmifrån. Vi saknar så många smaker hemmifrån och efter snart 8 veckor borta så vill man bara HEM till kylan.