torsdag 3 oktober 2013

Fyllt på med nya färgen


Hopp hopp, här är jag nu igen!

Nu är pepparkakslagret påfyllt här hemma igen. Så sjukt läckra burkar Arbrå Ångbageri har och årets nyhet "gröna" finns i butik. Vi har inte vågat öppna den än för vi känner oss själva så bra i denna familj och vips skulle de vara tomma på nolltid. 
Och nej, det är inte alls för tidigt att tänka på julen än. Det var visst många mer än jag som redan börjar planera lite smått. Vad sjutton, vi köper ju vinteroveraller under sensommaren, sommarkläder när det fortfarande är minusgrader. Varför inte kunna göra lika med julen. 



Just nu lyser solen här hemma men det stormar och löven flyger av träden snabbt. Skrapa rutor på bilen får vi göra varje morgon nu, bättre det än en massa slask iaf. 
Jag har en älggryta på spisen som har puttrat snart tre timmar och redo att ätas ikväll. Tyvärr får jag väl hålla mig till soppa då det känns som att jag har käkat några meter taggtråd (sviter efter gastro igår).
Men jag biter ihop och kommer igen. 

Jag längtar till älgjakten om en vecka nu. Inte för att jag jagar men det är så mysigt att följa med maken till jaktstugan och sitta med en bra bok framför brasan. Det är verkligen avslappning det. 

Glöm nu inte bort att fylla på lagret med pepparkakor nu. Inreda.com säljer dessa läckra burkar om ingen säljer dem i er närhet.